• Broj telefona: +381 65 6767 628
                                        +381 66 6767 628

Velux

VELUX krovni prozori - NOVA GENERACIJA

Novi VELUX prozor donosi više svetlosti i svežeg vazduha, a samim tim bolji komfor i kvalitet života. Moderniji i atraktivniji dizajn omogućava 18% više svetlosti, ali i bolju energetsku efikasnost. Veća staklena površina dobijena je razvojem profila, s tim što zadržana spoljna dimenzija prozorskog okvira kako bi se olakšala zamena starih prozora novim. Zbog veće površine stakla veći je i toplotni dobitak zbog više sunčeve svetlosti koja prodire u prostor. Smanjeni su toplotni gubitci u toku zime zahvaljujući visoko efikasnom izolacionom materijau (VELUX Thermo Technology)

 

Uz sjajne VELUX Standard Plus krovne prozore sa opšivkom sa termo i hidroizolacionim setom BDX, svaki kupac dobija GRATIS odličnu MHL spoljnu mrežicu.  Spoljašnja VELUX mrežica blokira sunčeve zrake pre nego što dođu do vašeg stakla i smanjuje pasivno zagrevanje i do 76%. Pomaže vam da prostorija ostane prijatna i po toplom, sunčanom danu, ujedno možete uživati u pogledu jer su spoljne mrežice prozirne.

 

VELUX krovni prozori osvežiće enterijer vašeg potkrovlja, doprineti uštedi energije i obezbediti vam bolji komfort tokom cele godine. Odaberite jedan od modela krovnih prozora i balkonskih prozora, spoljašnjih i unutrašnjih tendi i roletni... Uzorak VELUX krovnog prozora možete pogledati u salonu kompanije.

Pišite nam

Posetite naš salon

  • Kralja Petra I 72,
    11400 Mladenovac

Kontaktirajte nas

  • 065 6767 628
  • 066 6767 628
  • office@stilstolarija.rs
  • stilstolarija@gmail.com